Pimpen

Pimpen!😘

Tweede hands, tweede kans!

‘Oude’ items weer mooi maken of een ander uiterlijk bezorgen, dat is buiten nieuwe producten maken, iets wat ik ontzettend graag doe.💕

Als het weer verandert en we weer meer buiten vertoeven, is de zin om in de tuin aan de slag te gaan natuurlijk groot. En met het uitzonderlijke weer van de afgelopen weken, hadden wij dat natuurlijk ook!

De eerste zonnestralen meepikken is puur genieten!

Zo zijn ook wij met de hogedrukspuit de groene aanslag op de tegels te lijf gegaan, en wat een verschil zeg!! Je spuit ook een hoop zand tussen de tegels weg, dus maar een zak zand opgehaald en dat er weer overheen geveegd, en het resultaat mag er zijn!

Oude verweerde tuinstoel

Toen zag ik ook onze houten tuinstoel staan, onder de groene aanslag, dus die ook maar een grote ‘wasbeurt’ gegeven. Dan spuit zo’n vuilfrees van de hogedrukspuit wel erg hard, niet alleen het groen is weg maar ook het hout ziet er niet meer uit!

Schoongespoten tuinstoel
Ziet er niet meer uit!😕

😵Geen paniek , dacht ik bij mezelf, daar hebben we een schuurmachine voor. Dat was inderdaad een flinke klus om het ‘dode’ hout weg te schuren. Daardoor krijgt het wel het geleefde uiterlijk waar ik zo’n fan van ben!

De stoel zag er weer helemaal verfrist uit. Één plank van het voetenbankje was er wel heel erg aan toe, dus vervangen door een pallet plankje. Alle schroeven van de stoel ook maar gelijk aangedraaid, want het zat allemaal wat los (ook door het geschuur natuurlijk)

Nu ben ik ook een groot fan van de zee, zo ook van alles wat daarmee te maken heeft, dus hoe de stoel opgepimpt moest worden, was wel duidelijk!

Het eindresultaat pimpen tuinstoel!😅

Zon zee strand!⛵

Daarom heb ik ook in mijn shop het thema beach-house opgenomen, dacht dat past perfect bij de stoel. Eerst aan de slag met witte doorzichtige beits, zodat je de structuur van het hout er nog doorheen ziet. Drie lagen bleek voldoende, de stoel is voldoende beschermd en is wit genoeg.

Voetenbankje met slippers.

Op het voetenbankje 2 slippers getekend met grijze verf en op de de rugleuning de letters beach met daaronder een zeester, die ik heb kaal geschuurd. Daar vond ik het touw, dat ik om de armleuningen heb gedaan, mooi bij passen en maakt het plaatje compleet. De stoel past zo op een terras van een strandhuisje aan zee!🏄

Gepimpte armleuning.

Mijn verlanglijstje! 😁

Nu staat er nog een mooie strandstoel op mijn verlanglijstje. Je weet wel zo’n stoel die je vroeger vaak op het strand zag, met een voetenbankje en van die gestreepte stof. We hebben in onze tuin een perfect plekje op het zuiden, waar die zo mooi zou passen. Dan kun je daar heerlijk in de ochtend zon van je kopje koffie genieten.

Strandkorf!

Dromen moet je hebben toch! En wie weet komen ze ooit nog uit ook!! 😆

Ik zou het heel leuk vinden, als jullie hieronder een reactie achterlaten. Als je vragen hebt, stel ze, ik beantwoord ze graag voor je!

Ik wens je een hele fijne dag en tot gauw!

Liefs Karin.😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *