Creatieve workshop "Krans" met speciaal Paas-thema

Paasspecial workshop

Pasen.

De eerste krans/toef workshop is een feit in de vorm van een Paasspecial!! Best spannend, maar ook super leuk om te doen.

Paasspecial workshop 5 april 2022 blog

Wat gaan we maken.

In deze Paasspecial gaan we een paaskrans maken van een zelfgemaakte wilgentenen krans met mos, groen, lichtpaarse bloemetjes (‘lamsoor’ heb ik me laten vertellen) en accessoires als eitjes, veertjes, raffia, houten harten en plankjes, takken van de hazelaar, bolletjes met witte druifjes etc.

De dames waren mooi op tijd en we begonnen dan ook met koffie en thee met een lekker cakeje erbij. Voorstellen was dit keer niet nodig, aangezien we elkaar al langer kennen en 2 dames ook al een eerdere macramé workshop hadden bijgewoond (mijn dochter was er dit keer ook bij).

We gaan beginnen.

Om te beginnen werd het voorbeeld, die ik had gemaakt bestudeerd…. ze waren het er allemaal over eens, die wilden ze gaan maken. Ik had nog wat alternatieven, maar dat was niet nodig.

Na mijn uitleg gingen de dames aan de slag, er werd ook flink overlegd en bij elkaar ‘afgekeken’ en hoe de ander het deed, helemaal top!!

Paasspecial workshop 5 april 2022 blog

Keuzes maken

Leuk om te zien is, dat iedereen zijn eigen invulling geeft aan wat voor accessoires, ze wel en niet willen gebruiken, dat maakt dat het resultaat bij iedereen weer anders is. Dat vind ik zo superleuk aan workshops geven, samen tot een unieke creatie komen. Doordat je met een klein clubje bent, kan ik iedereen de hulp bieden, die ze nodig hebben….een fijn gevoel geeft dat.

Paasspecial workshop 5 april 2022 blog

Enthousiast.

Tussen het knopen en plakken door, even tijd voor de inwendige mens. De dames werden steeds enthousiaster over hun eigen creatie. Als laatste werden de bolletjes witte druifjes op hun plek geplakt en had iedereen haar paaskrans af. En het resultaat mag er zeker zijn. Ik ben supertrots op ze en ik hoop dat de dames nog lang plezier van hun krans zullen hebben.

Paasspecial workshop 5 april 2022 blog

Gezelligheid.

Trotse gezichten spreken voor zich volgens mij. Ik heb er in iedere geval erg van genoten, jullie gezelligheid en enthousiasme, daar doe ik het voor. Ik wens jullie allemaal hele fijne Pasen toe en graag tot een volgende keer.

Paasspecial workshop 5 april 2022 blog

Inschrijven.

Wil jij ook deelnemen aan een workshop bij mij thuis? Schrijf je dan in via deze link. Een avond waar we ongedwongen met elkaar omgaan en waar je aan het eind iets leuks hebt gemaakt, waar je trots op mag zijn. Ik heb thuis ruimte voor een kleine groep deelnemers, mocht je deze workshop met meer mensen willen volgen en heb je zelf een lokatie? Dan kom ik met alle plezier naar je toe. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Op Workshop Krans-toef vind je meer informatie of kijk bij Workshops voor meer creatieve workshops!

Ik kijk uit naar de volgende workshop!

Liefs,

Karin

2 Comments

    • Hoi Linda, dank je wel voor jouw lieve reactie, ik vond het ook een geslaagde avond. Je bent natuurlijk altijd weer van harte welkom op weer een nieuwe workshop. we houden je op de hoogte!
      liefs Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *