Herinneringen

Je huisdier hoort bij je gezin, het beestje is er altijd voor je. Na het overlijden van je huisgenootje, volgt een verdrietige periode, daarna ontstaat er een gemis. Iedereen verwerkt dat op zijn eigen manier. Een mooie tastbare herinnering zorgt ervoor, dat je maatje er toch nog een beetje is.  Een mooie foto op hout of canvas met attributen, die onlosmakelijk met het beestje verbonden zijn, zoals een speeltje of halsband. Een speciale tekst, die herinneringen oproept.  Een plekje voor een beetje as in een waxinelichtjeshouder, zodat je een kaarsje kunt branden of een standaard voor de urn. Er zijn diverse mogelijkheden om de herinnering levend te houden.

Voorbeelden

Voor meer gerealiseerde voorbeelden: Memories. Wil je meer ideeën op doen voor mogelijke teksten kijk dan op: Voorbeelden teksten en afbeeldingen. Toch liever een ander lettertype? Kijk dan eens op: Voorbeelden lettertypes

Meer informatie

We lichten je graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe, zodat we samen tot een mooi en uniek resultaat kunnen komen.

Direct contact.

Contact opnemen