Workshops

Als je altijd al hebt willen proberen om zelf je creatieve kant te ontdekken, maar het is er gewoon niet van gekomen of je weet niet waar te beginnen? Dan is dit je kans!

Met de creatieve workshops van Karin's Deco Atelier maak je zelf de leukste en mooiste creaties. Dit alles onder deskundige begeleiding.

Workshop: “STRING-ART”

Creatieve workshop - String-art

Creatieve workshop “String-art”

In deze workshop gaan we aan de slag met hout, spijkers en garen. Je gaat van hout een bord maken van 40 bij 30 cm. Je maakt zelf een keuze uit een aantal afbeeldingen, die ga je met spijkertjes en een hamer  overbrengen op het houten bord. Daarna ga je met garen, die je zelf uit kunt zoeken, de afbeelding invullen. Verder kun je met allerlei accessoires jouw eigen string-art bord helemaal ‘af’ maken. Ik neem een aantal voorbeelden mee, zodat je een idee krijgt, hoe het eruit zou kunnen zien.

Maar het mooiste is toch om helemaal je eigen deco-bord string-art te creëren!

Deze workshop duurt tussen de 2 en 3 uur.

Kosten van deze workshop zijn: €29,50 per persoon. (Bij 8-10 deelnemers)

Geïnteresseerd? Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop: “Krans-Toef”

Creatieve workshop: maak een krans, toef of tak

Creatieve workshop  “Krans-toef”

In deze workshop gaan we aan de slag met verf, verschillende soorten groen (bijv. eucalyptusblad, Amerikaanse den, laurier, mos) en jouw creativiteit. Je gaat een krans, toef of tak maken met zelf gepimpte accessoires. Je maakt zelf een keuze uit een van de drie mogelijkheden, die ga je vervolgens van groen voorzien (het soort groen ligt aan de tijd van het jaar en het thema). De accessoires hebben we dan al gepimpt met verf, bloem, kaneel etc. Denk daarbij aan bijv. kerstballen, paaseieren, houten ornamenten etc. Verder kun je met allerlei accessoires jouw eigen krans, toef of tak helemaal ‘af’ maken. Wat het uiteindelijk wordt, ligt aan het thema dat wij van te voren hebben afgesproken. Ik neem een aantal voorbeelden mee, zodat je een idee krijgt, hoe het eruit zou kunnen zien.

Maar het mooiste is toch om het helemaal jouw eigen creatie te laten worden!

Deze workshop duurt tussen de 2 en 3 uur.

Kosten van deze workshop zijn: €32,50 per persoon. (Bij 8-10 deelnemers)

Geïnteresseerd? Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Workshop: “Macramé”

Creatieve Workshop - Macramé

Creatieve Workshop – Macramé

In deze workshop gaan we aan de slag met macramé-garen om precies te zijn “knopen leggen”.  Je kunt kiezen uit een aantal opties, waaronder:
– Wandkleed met veer
– Wandkleed met ringen
– Windlicht met macramé

Deze items zullen steeds vernieuwd of uitgebreid worden. Je leert verschillende knopen leggen. Je kunt kiezen tussen garen van een aantal kleuren en bijbehorende accessoires als kralen, veren en touw. Je kunt gebruik maken van de beschikbare voorbeelden, eigen ideeën krijgen hierbij de ruimte.

Deze workshop duurt tussen de 2 en 2,5 uur 

Kosten van deze workshop zijn € 29,50 per persoon.

De workshop wordt bij mij thuis gegeven. Per workshop is er ruimte voor 4 personen. De workshops zullen doorgang vinden als er zich 4 personen voor een datum hebben ingeschreven.

Je kunt je nu inschrijven voor de workshop van 11 oktober 2021 van 19:30 tot 21:30, hiervoor kun je gebruik maken van het inschrijf-formulier.  Je krijgt van mij dan binnen 2 werkdagen een bevestiging.
Nog niet inschrijven, maar liever eerst wat extra informatie?  Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op.
Inspiratie op doen? Kijk dan ook eens in de webshop Macramé of op onze pagina met voorbeelden-macramé.