Workshop: “Macramé”

Workshop - Macramé

In deze workshop gaan we aan de slag met macramé-garen om precies te zijn “knopen leggen”.  Je kunt kiezen uit een aantal opties, waaronder:

Deze items zullen steeds vernieuwd of uitgebreid worden. Je leert verschillende knopen leggen. Je kunt kiezen tussen garen van een aantal kleuren en bijbehorende accessoires als kralen, veren en touw. Je kunt gebruik maken van de beschikbare voorbeelden, eigen ideeën krijgen hierbij de ruimte.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur 

Kosten van deze workshop zijn:

  • Op  locatie:  € 29,50 per persoon. (Bij 8-10 deelnemers)
  • Bij KDA:        € 29,50 per persoon. (4-6 deelnemers)

In mijn blog vind je een impressie van een eerdere workshop.


Inschrijven voor geplande data is niet meer mogelijk, ben je met minimaal 4 personen en wil je deelnemen aan workshop Macramé? Neem contact met me op via WhatsApp of inschrijf-formulier dan kunnen we kijken of we op een gepast moment een workshop kunnen inplannen.

Meer info? App me!


Nog niet inschrijven, maar liever eerst wat extra informatie of liever een andere datum? Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op. Of stuur me een berichtje via WhatsApp.

Inspiratie op doen? Kijk dan ook eens naar een impressie van een eerdere workshop in de blog Workshop Macramé, in de webshop Macramé of op onze pagina met voorbeelden-macramé.