Workshop: “Macramé”

Workshop - Macramé

In deze workshop gaan we aan de slag met macramé-garen om precies te zijn “knopen leggen”.  Je kunt kiezen uit een tweetal opties, waaronder:
– Plantenhanger (plantenhanger “Diamond”, plantenhanger “Brush”)
– Wandkleed

Deze items zullen steeds vernieuwd of uitgebreid worden. Je leert verschillende knopen leggen. Je kunt kiezen tussen garen van een aantal kleuren en bijbehorende accessoires als kralen, veren en touw. Je kunt gebruik maken van de beschikbare voorbeelden, eigen ideeën krijgen hierbij de ruimte.

Deze workshop duurt tussen de 2,5 en 3 uur 

Kosten van deze workshop zijn € 29,50 per persoon.

De workshop wordt bij mij thuis gegeven. Per workshop is er ruimte voor 4 personen. De workshops zullen doorgang vinden als er zich 4 personen voor een datum hebben ingeschreven.

In mijn blog vind je een impressie van een eerdere workshop.

Helaas heb ik de Kerst-special van 13 december 2021 moeten annuleren vanwege de geldende COVID-19 maatregelen. De deelnemers, die betaald hebben, ontvangen hun geld terug of hoeven niet (meer) te betalen.

Ook de inschrijving voor een volgende reguliere Macramé-workshop is tijdelijk stopgezet.

Zodra het weer mogelijk is een workshop te organiseren, zal ik dat op de site vermelden en zullen de beschikbare data wordt aangegeven. Wil je graag persoonlijk geïnformeerd worden, als het weer mogelijk is je in te schrijven voor een creatieve workshop? Vul dan het inschrijf-formulier in en kies bij het onderwerp voor: “Informeer mij als er weer data beschikbaar zijn”. Of volg mij op Facebook, daar zal ik je op de hoogte houden.

Nog niet inschrijven, maar liever eerst wat extra informatie?  Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op.
Inspiratie op doen? Kijk dan ook eens in de webshop Macramé of op onze pagina met voorbeelden-macramé.