Workshop - Macramé - uitgelicht

Macramé – Workshop

Eindelijk kan het weer!!

Na 2 jaar lang in en uit lock downs te hebben gezeten, is het eindelijk weer mogelijk om workshops te geven! Ik heb er dan ook super veel zin in!!

Even voorstellen.

We beginnen dan ook met heel veel plezier aan deze (2de) workshop macramé met een uitgebreide keuze in producten, zoals je hierboven kunt zien. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, leren we elkaar een beetje kennen. Er is direct een ontspannen sfeer, dat belooft wat voor de rest van de avond.

Lastige keuze?

Nadat de dames de voorbeelden hebben gezien, zijn ze er al snel uit wat ze willen gaan maken. 2 dames gaan voor de ‘veer aan stok’ en de derde geeft de voorkeur aan het hangende windlicht. Dan nog een keuze maken uit de beschikbare kleuren, dat ging ook lekker vlot.

Korte uitleg.

Ik heb van elk item een korte uitleg op papier gemaakt, waar op staat wat de lengtes zijn die je nodig hebt met een korte wegwijs hoe te beginnen. Daarnaast geef ik uitleg hoe en welke knopen gebruikt worden en naast het uitleggen laat ik het ook zien hoe je dat doet. Ik merk zelf dat het voordoen het beste werkt samen met de uitleg op papier.

Halverwege de avond tijd voor een drankje en een lekker paaseitje, de dames kozen ervoor om gewoon door te gaan met macrameeën anders ‘ben je er uit’ was hun reactie. Helemaal prima toch, ik kan ook moeilijk stoppen als ik er mee bezig ben! Ondertijd lekker kletsen over van alles en nog wat, gezelligheid.

Het resultaat.

En het resultaat mag er zeker zijn. De dames waren super trots op hun zelfgemaakte creatie en met recht. Het was weer een hele gezellige avond.

Inschrijven

Wil jij ook leren hoe je een plantenhanger maakt, of een wandkleed of een windlicht? Schrijf je dan in via deze link, voor een gezellig avondje bij mij thuis. Een avond waar we ongedwongen met elkaar omgaan en waar je aan het eind iets leuks hebt gemaakt waar je trots op mag zijn. Ik heb thuis ruimte voor een kleine groep deelnemers, mocht je deze workshop met meer mensen willen volgen en heb je zelf een lokatie? Dan kom ik met alle plezier naar je toe. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Op Workshop Macramé vind je meer informatie of kijk bij Workshops voor meer creatieve workshops!

Ik kijk uit naar de volgende workshop!

Liefs,

Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *