Workshop: “Krans-toef”

Workshop - "Krans-toef"

In deze workshop gaan we aan de slag met verf, verschillende soorten groen (bijv. eucalyptusblad, Amerikaanse den, laurier, mos) en jouw creativiteit. Je gaat een krans, toef of tak maken met zelf gepimpte accessoires. Je maakt zelf een keuze uit een van de drie mogelijkheden, die ga je vervolgens van groen voorzien (het soort groen ligt aan de tijd van het jaar en het thema). De accessoires hebben we dan al gepimpt met verf, bloem, kaneel, etc. Denk daarbij aan bijv. kerstballen, paaseieren, houten ornamenten etc. Verder kun je met allerlei accessoires jouw eigen krans, toef of tak helemaal ‘af’ maken. Wat het uiteindelijk wordt, ligt aan het thema dat wij van te voren hebben afgesproken. Ik neem een aantal voorbeelden mee, zodat je een idee krijgt, hoe het eruit zou kunnen zien.

Maar het mooiste is toch om het helemaal jouw eigen creatie te laten worden!

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kosten van deze workshop zijn:

  • Op locatie:  €32,50 per persoon. (Bij 8-10 deelnemers)
  • Bij KDA:       €32,50 per persoon. (4-6 deelnemers)

Kerst-special

Deze workshop "Krans" is geheel in het teken van Kerst. Maak je eigen Kerst-krans met groen en diverse Kerst-accessoires. De Kerst-special vindt plaats bij KDA en er is ruimte voor 4 tot 6 deelnemers, de kosten zijn € 32,50 per persoon.

Inschrijven voor geplande data is niet meer mogelijk, ben je met minimaal 4 personen en wil je deelnemen aan deze speciale Kerst-workshop "Krans"? Neem contact met me op via WhatsApp of inschrijf-formulier, dan kunnen we kijken of we op een gepast moment een extra workshop kunnen inplannen.

  • Maandag 12 december 2022 van 19:30 tot 22:30 (inloop vanaf 19:15 uur)VOL!
  • Maandag 19 december 2022 van 19:30 tot 22:30 (inloop vanaf 19:15 uur)VOL!

Meer info? App me!


Nog niet inschrijven, maar liever eerst wat extra informatie of liever een andere datum?  Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op. Of stuur me een berichtje via WhatsApp.

Inspiratie op doen? Kijk dan ook eens naar een impressie van een eerdere workshop in de blog Workshop Krans-Toef PaasSpecial.