Workshop: “Krans-toef”

Workshop - "Krans-toef"

In deze workshop gaan we aan de slag met verf, verschillende soorten groen (bijv. eucalyptusblad, Amerikaanse den, laurier, mos) en jouw creativiteit. Je gaat een krans, toef of tak maken met zelf gepimpte accessoires. Je maakt zelf een keuze uit een van de drie mogelijkheden, die ga je vervolgens van groen voorzien (het soort groen ligt aan de tijd van het jaar en het thema). De accessoires hebben we dan al gepimpt met verf, bloem, kaneel, etc. Denk daarbij aan bijv. kerstballen, paaseieren, houten ornamenten etc. Verder kun je met allerlei accessoires jouw eigen krans, toef of tak helemaal ‘af’ maken. Wat het uiteindelijk wordt, ligt aan het thema dat wij van te voren hebben afgesproken. Ik neem een aantal voorbeelden mee, zodat je een idee krijgt, hoe het eruit zou kunnen zien.

Maar het mooiste is toch om het helemaal jouw eigen creatie te laten worden!

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kosten van deze workshop zijn:

  • Op locatie:  €32,50 per persoon. (Bij 8-10 deelnemers)
  • Bij KDA:       €32,50 per persoon. (4-6 deelnemers)

Algemene voorwaarden


Inschrijven voor geplande data is niet meer mogelijk, ben je met minimaal 4 personen en wil je deelnemen aan een workshop Krans-Toef? Neem contact met me op via WhatsApp of inschrijf-formulier dan kunnen we kijken of we op een gepast moment een workshop kunnen inplannen.

Meer info? App me!


Meer informatie?

Laat een berichtje achter via de contact-pagina en ik neem contact met je op. Of stuur me een berichtje via WhatsApp.

Inspiratie op doen? Kijk dan ook eens naar een impressie van een eerdere workshop in de blog Workshop Krans-Toef PaasSpecial of Workshop Krans-Toef Kerst Special